Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΚΑΚΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Το Σαββατοκύριακο 28 Φλεβάρη - 1 Μάρτη έγινε σε ξενοδοχείο του Γερανίου το μαθητικό ατομικό πρωτάθλημα σκάκι Δυτικής Κρήτης. Πήραν μέρος περίπου 350 παιδιά από τα Χανιά και το Ρέθυμνο. Μία από τις πιο πολυπληθείς συμμετοχές ήταν αυτή του σχολείου μας: Από το 13ο Χανίων πήραν μέρος 18 παιδιά!  Όλα αγωνίστηκαν και το ευχαριστήθηκαν! 
Από την  ΣΤ΄ τάξη ξεχώρισε η Φρατζέσκα Πετράκη που πήρε το χάλκινο μετάλλιο, ενώ στην ίδια κατηγορία πολύ καλά πήγαν η Σταυρούλα Σαρρή και η Εμμέλεια Πιτροπάκη
Η Φρατζέσκα Πετράκη με το χάλκινο μετάλλιο!
Από την Ε΄ τάξη την ίδια επιτυχία (χάλκινο) είχε η Ασημένια Χατζηπαναγιώτου. Ο Μανόλης Πεδιαδίτης έκανε μια καλή γνωριμία με τους αγώνες, ενώ ο Νίκος Καλογρίδης επανήλθε μετά από μια διετία δυναμικά!

 
Η Ασημένια Χατζηπαναγιώτου με το μετάλλιό της!





Στην Δ΄ τάξη η επιτυχία ήταν διπλή: Ο Λευτέρης Παντελάκης και ο Ανδρέας Σηφογιαννάκης πήραν και αυτοί χάλκινα μετάλλια!
Ο Λευτέρης Παντελάκης με το χάλκινο μετάλλιο. Ο Ανδρέας Σηφογιαννάκης δεν μπόρεσε να βρίσκεται στην απονομή.

Καλές εμφανίσεις είχαμε και στις μικρότερες τάξεις: 
Στην Γ΄ ο Ιάσονας Σολιδάκης ήταν 7ος και προκρίθηκε για το παγκρήτιο σχολικό. Ο Αντώνης Πουλόπουλος αν και πρωτόπειρος τα πήγε καλά. 
Στην Β΄ τάξη ο Δημήτρης Γκεσούλης, η Αντωνία Σαρρή, ο Σταύρος Αγγελάκης και η Αντωνία Ξυφανταράκη έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. 
Ούτε όμως τα πρωτάκια μας έμειναν πίσω: Ο Λευτέρης Καλογερής, ο Νίκος Ζουριδάκης, η Μαρία-Δάφνη Γιαννούλη και η Ερωφίλη Αποστολάκη πήραν εμπειρίες από το αγωνιστικό σκάκι. 
Λεπτομέρειες θα δείτε στο
http://www.kydonchania.gr/index.php/el/events/2015
Μπράβο στα παιδιά μας!