Τρίτη 27 Μαΐου 2014


   ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ
Αγαπητοί γονείς, σας κοινοποιούμε το ακόλουθο πρόγραμμα δράσεων ώστε να προγραμματίσετε την ατζέντα σας.
  • Την Παρασκευή 30 Μαΐου στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο στρογγυλό τραπέζι μεταξύ γονιών και της ψυχολόγου Δρ. Ευαγγελίας Κατέρη (Εμψυχώτριας της Σχολής Γονέων που λειτούργησε φέτος στο  Σχολείο μας) με θέμα «Η προεφηβεία και η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση» (ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ τάξεων),  
  • Την Δευτέρα 2 Ιουνίου στις 20.00 θα δοθεί αποχαιρετιστήρια  θεατρική παράσταση των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης στο Θέατρο Βλησίδης με τίτλο «Μικροί μεγάλοι…. », και θα ακολουθήσει ο αποχαιρετισμός της Ε΄ τάξης στους αποφοίτους,
  • Την Τετάρτη 4 Ιουνίου στις 18.00-19.00 θα πραγματοποιηθεί στο Σχολείο ενημερωτική συνάντηση γονέων των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης αναφορικά με την εκπαιδευτική επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων.
  • Καταληκτικά υπενθυμίζουμε ότι η εορταστική εκδήλωση του καλοκαιριού για τη λήξη των μαθημάτων θα πραγματοποιηθεί ημέρα Τρίτη 10 Ιουνίου στην αυλή του Σχολείου μας.  
Σας περιμένουμε με χαρά σε κάθε μία από τις παραπάνω εκδηλώσεις και σας ευχόμαστε να είστε πάντοτε καλά για να μπορείτε να στηρίζετε ό,τι πιο πολύτιμο…την οικογένειά σας!

Η Διεύθυνση και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου