Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΧΑΝΤΜΠΟΛ:
ένα άθλημα που μας ταιριάζει

  Τελικά το σχολείο μας έχει γίνει μεγάλο φυτώριο για το άθλημα του χάντμπολ! Στους πρόσφατους διασχολικούς αγώνες το 13ο ΔΣ πήρε μέρος με τρεις ομάδες, δυο αγοριών και μία κοριτσιών. 
Η α΄ ομάδα αντιμετώπισε δύο πολύ δύσκολους αντιπάλους. 
Στον πρώτο αγώνα παίξαμε με το 18ο ΔΣ και ο αγώνας έληξε ισόπαλος 2-2. Με δίκαιη μοιρασιά με το ίδιο σκορ 2-2 έληξε και ο δεύτερος αγώνας με το πολύ καλό 10ο ΔΣ! Σκόρερς ο Καφαντάρης (2), Μαρκετάκης (1) και Μητρόπουλος (1).  
Η σύνθεση της α΄ ομάδας: Ζουμπάς Μανόλης, Κουτρουμπάς Ορέστης, Κωνστανταράκης Ανδρέας, Τσίνα Ερμής, Μαρκετάκης Ιωάννης, Παντελάκης Αντώνης, Καφαντάρης Στέφανος, Μητρόπουλος Ηλίας

η α΄ ομάδα
Η β΄ ομάδα των αγοριών ήταν καταιγιστική! Στον πρώτο αγώνα με την α΄ Περιβολίων νίκησε με 2-0 (σκόρερς οι Μπαδογιάννης Αν., Χαλκιαδάκης Στ.). Στον δεύτερο αγώνα με την β΄ ομάδα των Περιβολίων το έφτασε στο επιβλητικό 10-0! (σκόρερς οι Μπαδογιάννης Αν. 5, Χαλκιαδάκης Στ. 3, Μαυροματίδης Βλ. και Μαρινάκης Τ.). 
Η σύνθεση της β΄ ομάδας: Κακούρης Ανδρέας, Κρασνίτσι Φλαμούρ, Λάγιος Σπύρος, Μαρινάκης Τάσος, Μαυροματίδης Βλαδίμηρος, Χαλκιαδάκης Στέφανος, Μπαδογοιάννης Ανδρέας, Μπαδογιάννης Μάριος.
η β΄ ομάδαΚαταιγιστικά ήταν και τα κορίτσια μας! Στον πρώτο αγώνα επικράτησαν με 5-1 της ομάδας του 18ου (σκόρερς οι Φραγκάκη 3, Κοντού 2). Στον δεύτερο αγώνα επιβλήθηκαν με 8-0 της β΄ομάδας Περιβολίων (σκόρερς οι Φραγκάκη 4, Κοντού 3, Αγγελάκη 1). 
Η σύνθεση των κοριτσιών: Αγγελάκη Αναστασία, Καλογερή Ειρήνη, Καφαντάρη Τατιάνα, Κοντού Στέλα, Μαμιδάκη Ιωάννα, Μπαλιάση Μυρσίνη, Παντελίδου Αντωνία, Ρεϊζάκη Μαργαρίτα, Φραγκάκη Ειρήνη, Σαρρή Σταυρούλα, Ελευθεράκη Άρτεμη, Πετράκη Φρατζέσκα. 
Μπράβο σε όλα τα παιδιά! 

η ομάδα των κοριτσιών