Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Ενημέρωση
   Αγαπητοί γονείς, τα Χριστούγεννα σιγά σιγά πλησιάζουν…για το λόγο αυτό σας καλούμε να σημειώσετε τις εξής ημερομηνίες στο ημερολόγιό σας για τον καλύτερο προγραμματισμό σας.
•  Η βαθμολογία και η πρόοδος α τριμήνου θα δοθεί την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου (12.25-14.00). Την ημέρα αυτή το ολοήμερο τμήμα θα λειτουργήσει κανονικά.
•  Το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο παζάρι του σχολείου μας (για φέτος ανακύκλωση παιχνιδιών, ειδών διακόσμησης σπιτιού και ειδών ομορφιάς) θα πραγματοποιηθεί  την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου (ώρα προσέλευσης 17.30). 
• Το σχολείο θα κλείσει για διακοπές την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου. Αυτή την ημέρα θα λειτουργήσει  στο πλήρες ωράριό του (14.00). Το ολοήμερο τμήμα θα  λειτουργήσει κανονικά.

   Και στις τρεις από τις παραπάνω ημερομηνίες είναι σημαντικό να συναντηθούμε και να επικοινωνήσουμε για τα παιδιά μας και για το σχολείο μας! Επίσης, κρίνεται απολύτως απαραίτητο, πριν εστιάσουμε στις οικογένειές μας για να γιορτάσουμε τη γέννηση του Χριστού, να δούμε τη γέννηση αυτή ως πράξη αλληλεγγύης κι ενδυνάμωσης οικογενειών και παιδιών που περιμένουν από εμάς …εδώ στο σχολείο, στη γειτονιά, στην πόλη! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ υποστηρίζουμε τελευταία φορά μέσα στο 2014 το κουτί του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ του σχολείου μας (με ρύζι-όσπρια-ζυμαρικά-γάλα) και … «Χριστός γεννάται σήμερον…»
    
Καλές γιορτές με υγεία, δύναμη και χαμόγελο στα σπίτια σας!

Από τη Διεύθυνση και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου,
αλλά και από το σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων