Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014


“Μια πόλη, μια Φωλιά…ενεργών πολιτών”: ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΚΑΜ 
«“Μια πόλη, μια Φωλιά”: Εκπαίδευση-(Δια)Πολιτισμός-Περιβάλλον ως βιώσιμες προτάσεις ενεργών πολιτών για τη συνοχή και την ανάπτυξη της τοπικής κοινότητας …» είναι ο τίτλος της Επιστημονικής Συνάντησης- Ολομέλειας του Προγράμματος «Εκπαίδευση Ενηλίκων κι Εναλλακτικά Προγράμματα Εκπαιδευτικής Ηγεσίας» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014 στις 10.00 πμ στο Συνεδριακό Κέντρο του Κέντρου Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (βενετσιάνικο λιμάνι των Χανίων) κι απευθύνεται στο σύνολο των εκπαιδευτικών της Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης και σε όλους τους ενεργούς πολίτες του τόπου.
Η εκδήλωση οργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Κρήτης  (ΠΤΔΕ, Εργαστήριο Διά Βίου και εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης) & το Επιστημονικό Δίκτυο Εκπαίδευσης Ενηλίκων Κρήτης (ΕΔΕΕΚ),  συνδιοργανώνεται με την ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ, τον Δήμο Χανίων, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τις Δ/νσεις Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης και τα Γραφεία 1ης, 3ης, 4ης , 5ης περιφέρειας Σχ. Συμβούλων Ν. Χανίων, και  υλοποιείται σε συνεργασία με τις ομάδες Εναλλακτικής Αρχιτεκτονικής P-Public και “πηλΟίκο” Ν. Χανίων.
Δείτε λεπτομέρειες στο www.cretaadulteduc.gr και στο ακόλουθο Ενημερωτικό Κείμενο-Πρόσκληση προς εκπαιδευτικούς.Δείτε λεπτομέρειες στο www.cretaadulteduc.gr

Θα χαρούμε να συναντηθούμε όλοι εκεί! ...Ειδικά οι κάτοικοι της περιοχής μας - ενεργοί πολίτες (γονείς, παιδιά,
 εκπαιδευτικοί, αρχιτέκτονες της P-Public, συμπολίτες) που τόσο ονειρεύτηκαν το "παρκάκι της Αμπεριάς" πριν τρία περίπου χρόνια! 

Η Διευθύντρια του 13ου Δ. Σχ Χανίων  Χρύσα Τερεζάκη